top of page

DIENSTEN

Wij hebben een all-rounder aanpak als het gaat om dakwerk. We gebruiken op uw dak alleen hoogwaardige materialen die worden aangebracht door professionals. Uw dak verdiend het beste want het is uw bescherming tegen de elementen.

De jarenlange ervaring die wij met allerlei dakwerk hebben opgebouwd kunnen wij inzetten tijdens dak inspecties waarbij we de staat van uw dak vakkundig beoordelen. Na zo’n inspectie kunnen wij u adviseren over hoe verder te gaan. Wij geven een 10-jarige productgarantie op werkzaamheden en materialen.

Flevo kanteldak tijdens 2

Onze diensten omvatten...

SPOEDWERKZAAMHEDEN

Onze directe service reageert op lekkende en kapotte daken, die zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden om verdere schade te voorkomen. Overweeg om spoedreparaties voor te blijven ook onze jaarlijkse inspectieservice want een dak moet je repareren als het droog is; maar beter nog voordat het lekt.

EXPERT BITUMEN DAKEN

Platte daken renoveren of repareren is een klus voor experts. Wij hebben zeer veel ervaring met de hierbij gebruikte technieken. Platte of bitumen daken vragen vooral veel van de expertise van de dakdekker. Dit werk moet goed en brandveilig gedaan worden. Hiermee kunt u ons vertrouwen.

DAKRENOVATIES

Veelal denken we niet aan ons dak; het dak is er gewoon en beschermt ons tegen de elementen. Een waterdicht dak boven uw hoofd is echter niet zo vanzelf sprekend, want het is aan slijtage onderhevig. Een kleine lekkage kan uiteindelijk voor grote problemen zorgen.

INSPECTIE CONTRACTEN

Zeg nu zelf, hoe vaak komt u op uw dak? Hoe weet u in wat voor toestand uw dak zich bevind? Meestal vindt u dat uit als het water langs de muren loopt en dat is te laat. Preventie is de beste manier om toekomstige problemen te voorkomen en hiervoor hebben wij een unieke service voor u ter beschikking; een inspectie jaarcontract!

DAKTERRASSEN EN

LICHTSTRATEN

We hebben vele daken veranderd in een plek waar je heerlijk kunt verblijven. Als er op plekken in uw bedrijf of woning weinig lichtinval is zou u een lichtkoepel of een lichtstraat kunnen overwegen. Dit werk is aan ons besteed!

ADVIES

Wij geven u graag advies over al uw vragen of zorgen met betrekking tot uw dak. Willem is uw contactpersoon en steun en toeverlaat in al uw dak werkzaamheden. Hij geeft leiding aan een team van ervaren dakdekkers dat bekend is met alle bouw- en renovatietechnieken. Hij is u graag tot hulp.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Inhakend op de dak inspecties zijn er ook onderhoudscontract mogelijkheden. We bekijken eerst de toestand van uw dak en komen dan met een passende onderhoudsstrategie. Zie dit contract als een verzekering tegen lekkage en andere dak problemen.

GOTEN, LOOD EN ZINKWERK

Ons dak totaal aanbod zorgt er voor dat u op ons kunt rekenen voor allerlei werkzaamheden. Behalve alle benodigde timmerwerken kunnen we al uw goten vervangen ongeacht het materiaal waaruit ze bestaan. Dakdoorvoeren zijn een andere specialiteit waarbij duurzaamheid samengaat met professionele plaatsing.

EXTRAS

Regenpijpen, nieuw boeihout (trespa) etc. kunnen wij leveren of plaatsen.

Voor bewassing van uw ramen, het reinigen van uw kozijnen en boeidelen belt u Edwin van Ankeren via

+31 630 293 171

Vraag nu een offerte aan!

Wij kunnen een productgarantie van 10 jaar afgeven op materialen en werkzaamheden. De productgarantie is gratis. De verzekerde dakgarantie kost 3% van de netto aankoopsom.

De offerte die wij voor u maken is gratis en vrijblijvend.

bottom of page